• GRATIS VERZENDING

  Op alle bestellingen

 • 3 - 5 WERKDAGEN LEVERTIJD

  Snelle levering op werkdagen

 • VEILIGE BETALINGEN

  Goedgekeurd door ICEPAY

 • 365 DAGEN RETOURRECHT

  Geld terug-garantie gedurende een jaar

 • HULP NODIG?

  support@muurstickerplus.nl


GRATIS VERZENDING
Op alle bestellingen

2 - 3 DAGEN LEVERTIJD
Snelle levering op werkdagen

365 DAGEN RETOURRECHT
Geld terug-garantie gedurende een jaar

HULP NODIG?
support@muurstickerplus.nl

Verkoopvoorwaarden

1. Levering
Bestellingen die voor 15:00 u op werkdagen geplaatst werden, worden binnen 1-2 werkdagen verstuurd en geleverd binnen het tijdsvenster dat de klant bij de checkout onder leveringsopties heeft geselecteerd. Als een bestelling wordt geplaatst op een feestdag of tijdens het weekend, wordt het de volgende werkdag verstuurd. We zijn echter niet aansprakelijk voor fouten van postdiensten.

2. Terugstuurbeleid
Als u om eender welke reden besluit om uw aankoop te annuleren, hebt u 14 dagen om de goederen terug te sturen. Om een terugbetaling te ontvangen voor uw bestelling, moeten de goederen in dezelfde toestand als ze geleverd werden teruggestuurd worden naar het magazijn van Wallstickerland (het adres vindt u helemaal onderaan in deze voorwaarden) De verzendkosten voor de teruggestuurde goederen zijn voor de rekening van de klant. Bij het terugsturen van een bestelling dient u uw bestelreferentie en de naam van de persoon die de bestelling geplaatst heeft, te vermelden. We betalen de aankoop binnen 3-4 werkdagen terug.

3. Omruiling
Goederen kunnen binnen 14 dagen omgeruild worden. U moet de verzendkosten betalen voor teruggestuurde goederen. Muurstickerplus.nl verstuurt het/de omgeruilde item(s) gratis. Het pakketje dat u terugstuurt, moet u een briefje met uw naam, factuurnummer en de goederen die u wenst om te ruilen bevatten. Als u het item dat u oorspronkelijk besteld hebt, wilt omruilen tegen een item met een andere prijs, wordt de aankoopprijs van het item dat u wenst om te ruilen, terugbetaald en vragen we u om een bestelling voor het nieuwe item te plaatsen.

Als u al een brievenbussticker heeft en u wil nog een karakter toevoegen, mail dan naar ons support e-mailadres, daar zullen we u verder helpen.

4. Garantie
Bij Muurstickerplus worden alle goederen gecontroleerd voor ze verstuurd worden. Als het product dat u ontvangen hebt, gebreken vertoont, stuur het dan a.u.b. terug in dezelfde toestand als u het ontvangen hebt met een briefje met uw naam, factuurnummer en rekeningnummer. Binnen 7 dagen nadat we uw teruggestuurde pakketje ontvangen hebben, betalen we uw aankoop inclusief verzendkosten voor het teruggestuurde pakketje terug. Bovendien geldt er een garantie van 2 jaar in overeenstemming met de Richtlijn betreffende bepaalde aspecten van de verkoop van en de garanties voor consumptiegoederen.

Als u suggesties of vragen hebt, mag u altijd contact met ons opnemen via e-mail: support@muurstickerplus.nl 

 

Met vriendelijke groeten,


Allan
- Eigenaar van Muurstickerplus

Heb je niet gevonden waar je naar zocht?

We kunnen ook speciale bestellingen maken. Mail ons op support@muurstickerplus.nl

Naar de top